Translate

dijous, 31 de gener del 2013

VEHICLES I ESCALA


Desde que vaig començar a dissenyar el joc(i vaig prendre la decisió de fer-lo amb l'idea de comercialitzar-lo algun dia), una de les inquietuds que tenia era com aconseguiria els models dels vehicles a l'escala corresponent.

En primer moment vaig pensar que els vehicles més econòmics eren els de distribució massiva, com els "hotwheels"(increïble!!No entenc com un vehicle de metall a escala i pintat amb l'autèntica pintura d’automòbil pot tenir un PVP de 2€!!), hi ha molts models, a més molt fidels als vehicles reals, però els vehicles i accessoris entraven dins del pla de marketing del joc, heus aquí una decisió que de moment encara no he pres... Indico als jugadors l'escala acceptable per jugar i que siguin ells els que busquin i trobin els vehicles (amb una infinita varietat)i es fabriquin els accessoris? O en detriment de la varietat dissenyo una gama de vehicles i accessoris(amb la despesa que suposa)?

Una altra idea que m'ha passat pel cap és el fet de canviar l'escala dels vehicles i per tant de les pistes, passaria d'una escala d'1:52 o 1:60 a escala N o 1:152, aquesta última és la utilitzada pels famosos vehicles "Micro Machines", també econòmics però malauradament ja no es fabriquen...
Els vehicles d'escala N són una bona alternativa, és una escala estàndard del sector ferroviari de modelisme.

A més amb aquesta reducció d'escala podria reduir costos d'impressió, o simplement fer una versió de viatge o compacta del joc.

Un dels inconvenients més importants que hi veig és el fet que aquesta escala limita el fet de poder personalitzar el vehicle, tot és més representatiu i no tan al detall.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada