Translate

dimecres, 6 de març del 2013

REVISIÓ, MAQUETACIÓ I GAAASSSS! - Revisió de regles versió 4


Ha arribat el moment de fer redactar el nou reglament, el definitiu, o semi-definitiu, amb les regles que han anat sortint durant aquests 4 tests i algunes que se’m han acudit a última hora, com l’enduriment de d’algunes cartes d’events especials i afegir una taula de clima variable per donar una mica més d’emoció als events.

Els events especials també han canviat, sobretot en quantitat, el fet que n’hi haguessin pocs feia que els components i armes estiguessin parats o activats molta estona i al final tenien una incidència mínima, a part que aportaven poc a la recaptació, amb el canvi, ara n’està ple i n’ha augmentat la interacció.

Les cartes d’averia han funcionat a la perfecció, els canvis fets al Nitro han causat sensació, i la tirada de “Derrape” desapareix, canviant així l’efecte de l’habilitat “Contra-volant”.

La veritat de la versió 0 a la 4, les regles han mutat d’una manera espectacular donant lloc a un joc emocionant (sobretot en la part final de la cursa), ràpid, ja que amb qüestió de 2h es completen traçats de fins a 23 pistes i que té un post-partida també divertit.

A petició dels beta-testers s’afegeix el “Mercadillo”, un lloc on vendre armes i parts i també s’aprova el “premi de consolació”, que és el premi econòmic a partir del 4t classificat.
He retocat els preus dels vehicles i així com el dels components, ja que s’ha vist que tan els nitros com el fum marquen el transcurs d’una cursa.

Ara només quedarà refer la taula de referència ràpida que canvia totalment i posar els diagrames explicatius al reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada