Translate

dissabte, 9 de març del 2013

TEST Nº5 - HAMSTERS

Un circuit format per 19 pistes, 4 viratges C2 i 4 viratges C1, una recta mitjana i una recta principal on els Nitros demanen a crits que siguin activats.

El Box va resultar ser, un passatge fantasme, ningú en va fer us, cosa que fa replentajar el fet tornar a pujar la tirada de Xapussa a 9+.

La veritat és que la d'ahir va ser una cursa boja, molt boja, va començar amb els components desactivats i a la primera volta la distancia màxima entre els vehicles va ser de 2 caselles, fins que es van activar els components que el vehicle d'en Mike va sortir disparat, sense que ningú pogués fer res per atrapar-lo.

La segona i tercera posició va estar disputada fins al final, al final de la tercera i última volta el vehicle de Rumano i el de Luckart  es trobaven a nomes 1 casella de separació i els ambdós sense nitro.
Finalment la velocitat punta del Scrap Pride I va ser determinant.

Una cursa marcada per les sortides del circuit i el gran nombre d'averies que hi van haver, al final de la cursa éra complicat trobar un viratge sense claus.